När jag blir stor. . .

När jag blir stor så ska jag gifta mig med min man, först måste han fria förstås.
Sen ska vi köpa ett fint hus, eller kanske bygga ett det beror lite på vad som känns bäst. Eller kanske köpa ett fint hus  och sedan rusta upp det och bygga ut det lite. Men ett hus ska vi ha och fint ska de va, sen ska vi även ha ett stooort fint garage och mycket tomt och mark, om man skulle  för sig att ha någon nytta av det, för det har man alltid till något. Sen ska även huset ligga ute på landet, inte helt ödsligt så att ingen hittar dit och om dom gör det så hittar dom inte hem för att dom inte vet vart dom är. Men ute på landet, med inte så hemskt mycket grannar men ändå så man vet vart man är och inte har mil till närmsta affär. Och inte i något himla bostadsomräde där alla hus ser likadana ut, och man inte heller har något privatliv för husen ligger nästan på varandra och grannarna går omkring o snokar och fönstertittar och detta. Så man inte får något privatliv alls, nej, inget för mig och min man.
Och barn, ja de ska vi faktiskt ha massvis, eller ja iallafall 3 stycken. Och så ska vi lära dom allt vi kan, och busa hemskt mycket, kanske kommer vara lite för överbeskyddande ibland, men sån är man som förälder skulle jag tro. Men självklart kommer dom få sin egen frihet och de också. Men uppmärksamhet, kärlek och bra föräldrar det ska dom minsann få. I den bästa mån det går. Och sen hoppas jag att jag och min man kommer ha mycket tid med dom också, och iallafall vara himla närvarande i den tiden som vi är med dom. För man vet ju inte heller vad man har för jobb då, då när man är stor. Kanske är ett jobb som kräver mycket tid, som jag. Jag vill ju faktiskt starta ett eget företag och det har jag ju faktiskt alltid velat också, men vägen dit är lång. Men jag ska baskemig lyckas, för är det de jag vill så ska det gå också. Ja, minsann. Sen min man, ja han kommer säkert också jobba mycket. Men eftersom min man är en bra man så vet jag att det kommer gå bra. Och man måste faktiskt ha den iställningen, annars går ju faktiskt ingenting bra. Och så är det, ja så är det faktiskt. Så när jag blir stor ska jag vara gift med ring på fingret, 3 barn, fint hus med garage och stor tomt med mark, fina bilar också givetvis, eget företag och vara så himla glad och lycklig. Iallafall i de flesta stunder.
Tänk så lycklig jag skulle bli om detta kunde bli sant, om det kunde bli verklighet och ifall jag och min man även skulle komma överens. Bättre än så kan man faktiskt inte ha det, ne de tror jag inte.
Såhär ska jag ha det, om några år sen när jag blir stor...


Sara som liten.


Det blir en bra dag.

Tisdag idag, nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att piggna till av min seghet. Sen ska jag och Mia åka och handla lite så jag kan laga lite lasange idag. Idag kommer även syster Lina och Peter på besök så det ska bli trevligt :)

Fick även höra när jag vaknade idag att jag tydligen hade vatt uppe och gått i sömnen inatt, hade vatt på toa vid halv4 inatt. Men visst, det är ju bra att jag gör det istället för att kissa i sängen. Haha, ja och egen säng känner jag att jag behöver ta upp hit. En 90 säng är minsann alldeles för litet.

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen.

Bebisar, det blir bara fler och fler.

Det här med bebisar, först undrade jag om det bara var en epedimi när det började för ungefär 4 år sedan. Men så kom nästa sommar, och en sommar till och ytterligare en sommar och folk bara fortsätter att bli gravdia. Fast det lustigaste är väl dock att det kommit fram vid vårkanetn och sommaren, fast detta sista året så har det rullat på som ett band. Kan inte ens räkna upp på mina händer hur många man känner som skaffar sig sånna där underbara varelser. Jag är väldigt glad för deras skull givetvis, men jag undrar ändå. Är det en långvarig epedimi eller har det kanske övergått till något konstigt mode att skaffa barn. Ja, vad vet jag. Eller så är det väl helt enkelt så att jag börjar bli gammal och det kanske är dags för såntdär nu, men jag tänker minsann vänta ett tag till. Räcker att titta och mysa med alla andras en tid framöver känner jag. Ja, visst älskar jag barn och vill ha en fin familj, men måste leva ut min väg dit först för att det inte ska bli fel. Ja, så är det faktiskt.
Men som sagt jag är glad över er alla som skaffar barn och hoppas att allt kommer gå bra :)

Villem.


Oskrivna regler gör man nog bäst i att hålla ändå.

Konstigt kan jag tycka det här med oskrivna regler och vänskap, kärleken är visserligen blind säger som. Men det finns ju oskrivna regler om att man inte ens får titta på en annan som ens kompis har varit med, oavsett vilka stadier. Och hur kan man då bli kär om man inte ens får titta? Och om det nu skulle mot förmodan hända ändå, ska man då inte fråga kompisen om den oskrivna reglen för den gången kan strykas så att det är okej att få känslor, annars kan det nog uppskapa irriotaioner och sådant göt faktiskt även att vänskap kan fördärvas och man får en helt dum uppfattning om den som "går bakom ryggen". Och det kan ju bli fel, för alla gånger så är inte deta nödvändigt, men visserligen så vet man heller inte alltid om att det funnits en "romans" och då kanske man inte kan säga så mycket, egentligen. Men irritationer kan nog uppkomma ändå. Och egentligen så kan jag även undra hur jag kom och tänka på det här?
Ja minsann, detta med oskrivna regler, vänskap och kärlek det är nog inte lätt. Men så behöver det ju inte heller alltid handla om kärlek utan det kan bara vara ligg. Klart att det kan förekomma, men jag tycker nog att man gör som bäst för sig själv om man kör raka rör genom att vara rak och ärlig för sina vänner om hur man känner eller hur man handlar, för det är ju inte heller kul att få reda på det på något annat vis än från vännen i fråga. Ja det är klurigt det där.
Synd om vänskap ska förstöras och man ska tappa tillit och förtroende för varandra bara, så nu har jag fått ur mig dom tankarna. Konstigt vad jag kan filosofera på saker och ting ibland, och det behöver liksom inte alltid ens beröra mig själv utan jag kan bara sitta och tänka. Men nu ska jag minsann försöka sova för det har jag hört att man behöver, det med :)


Ibland är jag helt enkelt filosofisk, ofta faktiskt omedvetet medvetandes ;)

Ibland blir jag helt enkelt tokig och bara börjar fundera o detta. Det kanske inte alltid är så bra, men ibland är det även det som behövs. Jag funderar faktiskt inte så mycket just nu med tanke på att jag trivs nu, med mitt liv och där jag är och med min omgivning. Trots att jag ibland känner mig totalt borta och går vilse, pratar i nattmössan och är totalt förvirrad. Men det är ju helt enkelt den jag är och ingenting att göra åt det, tror jag. Men det trivs jag med det med, för det tillhör liksom mig och det va inte jag som valde att födas med dåligt lokasinne direkt, ikke. Men någon ska ju ha de med, och vara den jag är och jag tar gärna på mig det ansvaret med tanke på att jag står för mig själv och skäms inte för det heller. Ja så kan det bli :)

Jag kanske inte ska fundera, men jag kan inte riktigt hjälpa det för det bara dyker upp och skjuter jag bara bort det så kommer det ju bli värre sen, sen när hela bomben släpps. Men fgrejen är väl så att jag inte heller vet hur det kommer bli, eller om jag kommer fundera bara för mig själv utan att ge med mig av tankarna. Men jag försöker iallafall vara bättre på det nu än vad jag någonsin varit innan, men det är dumt att förmedla om jag inte kan tänka klart själv först för då blir det missuppfattningen och det är dumt och onödigt, faktiskt. Men iaf, antingen får jag dela med mig av mina tankar om saker och ting och inte låta samtalet bollas bort "bara för det känns onödigt", eller så får jag tänka klart helt själv och ta ett beslut därefter eller helt enkelt bara sluta tänka. 3 alternativ, sen får vi se vad lilla fröken Johansson bestämmer sig för helt enkelt. Men jag trivs här och i detta nuet och just därför är jag inte så sugen på att flytta hem igen heller, för huvudsaken är att jag måste få trivas o må bra i min vardag, helt enkelt. Jo, men så är det faktiskt. Och jag har tänkt alldeles för mycket på alla andra hela tiden så nu är det nog minsann dags att jag för en gång skull ska få tänka lite på mig själv, helhjärtat. Så att jag kan må bra, sköta mitt jobb och när det går bra och jag verkligen trivs med mig själv det är då jag lyser upp som den sol jag faktiskt egentligen är och kan sprida med mig av min glädje till andra. Och den glädjen är minsann fin, och den vill man inte missa. Det har jag hört iallafall!

Börjar komma in i det nu :)

Gårdagen blev ju inte riktigt som planerat, å ena sidan blev ju inte denna dagen det heller. Ne Maria är ju lite som hon är, så klockan 8 igår kväll kommer hon på att ne, jag vill inte sitta här jag vill ut o köra. Känner du ingen i Karlskrona vi kan åka till, jo visst gjorde jag det. Så vi åkte ner dit en snabbvisit o fnittrade av oss av våran övertrötthet, sen hem igen och jag trött som en gnu. Å vad skönt att få sova och sova imorgon tänkte Sara, men icke blev väckt av jobbet 9 i morse och fick åka in o jobba. Men jag piggnade till och tänkte positivt, med tanke på att jag är tacksam över mitt jobb över huvud taget, och sen är det bara bra att jag får jobba faktiskt. Men vi får se hur helgen och nästa vecka blir, än så länge så är det inget inprogrammerat, men jag ska stann i Kalmar ändå, med tanke på att dom ska kunna ringa in mig. Och då blir det lite dumt om jag är i Karlskrona faktiskt. Ja, så är det minsann.
Jag och Maria satt med data och papper på jobbet idag och skrev ihop det jag hade jobbat och hittills har jag jobbat 44 timmar, det är ändå inte dåligt för att jag började förra måndagen. Ne, tycker det är bra. Och hoppas dock bara på att det kommer fortsätta att gå bra med. Men den som väntar, ja den får se :)


                                                                         <3

Helen.


Trevligt dethär :)

Torsdag idag, igår va en kononkväll. Dock blev den alldeles på tok för sen, men har man trevligt så kan det bli så ibland. Så jag va inte alls pepp när det ringde på dörren kl10 idag och undrade vad det va frågan om, sen öppnades dörren och så hör jag massa ljud och grejer, doningar o detta o då funderar jag ännu mer. Försökte somna om men blev för kissignödig, tänkte gå upp naken och kissa men som tur väl va slog tanken mig att det kanske inte är så bra. Och vilken tur, för där i köket står en karl och donar med gardinfästerna, ja herre min tid. Men trött som jag är rusar jag bara in på toan och tänker inte på att svara honom när han säger högt "hej hej". Men då vaknade iallafall Maria så hon fick prata med honom, och sen fick inte jag somna igen för då gick han in i mitt rum o så borrade han o grejade. Försökte dock sova men det gick inte så bra. Men eftersom det alltid finns något gott i allt ont, så hoppas jag på att det goda i detta är att jag somnar som en stock ikväll och är pigg imorgon :)

Imorgon är det job igen, härligt måste jag säga att få tjäna sina egna pengar igen och komma iväg lite. Än så länge trivs jag, sen får framtiden komma när den kommer och säga det den vill säga. *Peppar, peppar, ta i trä*

Nehe, nu ska jag minsann titta på en film hade jag tänkt mig, är på lite filmhumör och har varit ute i princip hela dagen. Kalasbra :D

Tacksamhet är alldeles för underskattat.

Hej hallå bloggen och ni som läser. Jag måste bara meddela att jag tycker att det är väldigt skönt och ja vad man nu ska säga att ta kontakt med sina vänner igen och på något vis ändå "berätta" att man bryr sg och vill träffas. Även om det bara är över en kopp kaffe så betyder det ju ändå med tanke på at man inte träffas så ofta. Och nu har jag verkligen märlt hur mycket ett litet meddelande både på telefon och internet kan göra, likaså ett samtal hur uppskattat det är. Det är himla härligt faktiskt, även att veta att det står vänner kvar där för mig fastän kontakten har varigt suddig i några månader. Det måste jagfaktiskt erkänna att det gör mig glad.
Och såklart att en lampa har tänts inom mig nu när jag även har flyttat att jag verkligen vill ta vara på dom som jag har känt har varit och är mina riktiga vänner, det är så tråkigt att band kan släckas oavsett om man bor kvar eller flyttar. Huvudsaken är väl egetligen att man inser och väljer att göranågot åt saken. Sen är det faktiskt mycket genom mina vänner som jag tagit mig till dit jag är idag och det är jag evigt tacksam för, likaså över dom som funnits när jag varit ledsen och behövt stöd och en axel som när jag varit glad och behövt ett skratt som jag då har kunnat dela med mig av. Mina vänner är jag evigt tacksam över.

Sen att man kan ha mindre bra kontakt med vissa är en sak för sig, för det är så det blir i "vuxenvärlden" eller när man mår mindre bra. Men det bästa med riktiga äkta vänner är att dom står kvar ändå, och det är det jag uppskattar. Jag är även evigt tacksam att jag har "gott" om riktiga vänner, fastän jag ibland kanske inte verkar som att jag förstår det och uppskattar dessa. Men det är en av dom sakerna jag hade tänkt mig att förändra på hos mig själv, och det är väl även därför jag skriver detta blogginlägg.
Men till mina vänner, min familj och de som står mig väldigt nära på olika vis vill jag bara säga tack. Tack för att ni finns och har funnits där för mig. Finns inte ord för hur tacksam jag är. <3

:D


Denna helgen.

Denna helgen har varit upplevelserik på många sätt o vis. Det bästa med helgen är helt klart att jag fått vara med hjärtat mitt och verkligen förstått betydelsen av att tycka om.

Fredagen bestod av trevligt sällskap och en trevlig natt, va tänkt att vi skulle svänga förbi strippen men det blev en sväng till piraten istället men det var helt okej det också må jag säga. Tog 40kr för allt i baren och fritt inträde, kanoners kan ju knappt bli bättre. Dock va det väldigt knapert med folk, men med tanke på min trevliga inställning så blev kvällen också sådan.
Innan hemresan så besökte vi Linn på hennes jobb, alltid lika trevligt med nattbesöken på JA-hotellet för att uppdatera sig lite om allt möjligt. Tråkigt dock att vi knappt varken pratar eller ses så ofta längre.

Lördagen bestod av kalas för Erika som fyllt 20år, trevlig kväll trots sina insidenter. Blev bokad buss till Boda för säsongsavslutning, men dock gick inte Sara Johansson in för klockan tickade iväg och sen blev hon för mycket för att känna att det var värt pengarna.
Han även med att tvätta och städa brors bil innan färden till Erika blev av, ren o fin.

Söndagen har mest blivit slapp med tanke på att det blev så sent.

Ibland är det bara så jobbigt att säga hej då, speciellt när man inte vet hur framtiden ser ut, eller när man inte heller har det där att se fram emot, även om man ser fram emot det, så vet man inte när det blir och det är då det blir mer jobbigt. Jag vet att jag kan vara jobbig ibland, men när jag är jobbig på det viset så är det endast för att jag tycker om dig så mycket, och för att jag inte vill sova själv helt ovetandes.
Jag är evigt tacksam för flytt och jobb i Kalmar, den enda nackdelen just nu det är du. Men jag vet att vi klarar det, bara vi verkligen vill.


Karlskrona, här är jag.

Hemkommen från Kalmar, kom hem till Karlskrona igår. Så nu är jag hemma och funderar på hur jag vill att denna helgen ska vara. Fick jobbet i Kalmar, så tillbaka dit på tisdag och då kommer jag tillbringa den mesta av min tid i Kalmar antagligen. Det ska bli skönt om jag får säga det själv.
Lite miljöombyte och komma iväg lite, det är självklart att det blir tråkigt med familj o de o detta. Men o ena sidan är inte Kalmar så speciellt långt bort så det går ju att komma till mig när man vill och jag är ju hemma ibland.
Meeeeen, jag har väl minsann ingen tid att sitta här o ana ugglor i mossen egentligen, det är ju bättre jag sätter slag i saken än att bara göra mycket snack och liten verkstad. Efetrsom denna dagen är fullspäckad egentligen, jamen.

Nehe, nu ska jag påminna mamma om att ringa hud, och sen massa annat. Och det är ju minsann ett födelsedagsbarn som fyller år imorgon med. Henne ska man väl hitta något sköj till :)


Käääälmar.

Det är faktiskt måndag idag gott folk, fastän det känns som ja inte måndag iallafall.
Just nu sitter jag i Kalmar hemma hos en gammal go vän till mig, har sökt mig jobb här uppe och det ser ljust ut. Men eftersom jag heter Sara Johansson så är jag fortfarande skeptisk även fast jag redan jobbat en dag som bredvidgång och det gick kanoners. Helt kalasbra faktiskt om jag får säga det själv, alldeles tokigt så duktig jag är när jag väl visar den sidan till och jag kan tänka mig att jag kommer trivas och just nu känns allt bra. *Peppar peppar ta i trä, bank bank ta ta.* Nemen det blir som man gör det till och jag tänker satsta stenhårt på detta faktiskt och jag tror minsann jag hade mått bra av lite miljöombyte och detta, sen är det faktiskt så att jag MÅSTE ha ett jobb för det är inte kul att vara arbetslös o den sketen. Och pengarna bara krånglar med de hela tiden.

Vi får helt enkelt vänta o se vad som händer o fötter för mig och mitt liv nu, man kan inte göra annat än visa sin prestige och hoppas på det bästa.
Pricken över i:et hade vatt om det helt plötsligt hade kunnat sluta klia på min förribankade kropp hela tiden, man blir ju somhandikappad med det o så kan man inte sova riktigt heller. Jag har gjort av med nästan en hel 500ml flaska hudkräm på ungefär en månad. Det är INTE okej, men Sara Johansson får väl skylla sig själv för att hon aldrig ringer vårdcentalen och kollar upp detta. Men har ju kollat det så många gånger utan framgång, så detär väl det som gör det delvis med eftersom jag blir så förribankat trött på dom. Men jag får nog ringa dom ändå för såhär kan det verkligen inte fortsätta, det är minsann sant faktiskt.

Men nu tror jag minsann jag ska dra mig, men nu har jag iallafall uppdaterat mig lite :)

Uppskattning.

När jag satt här och filosoferade lite omedvetet så slog tanken mig att man är för dålig på att visa sina känslor, visa sin tacksamhet och känna efter hur personer betyder och har en inverkan på ens liv. Det är så mycket större än vad man tror ibland, det är bara det att man är så bortskämd av det som är bra så man är dålig på att se det när man är i det, det är därför det är enklare att se det negativa som kommer ibland för det finns inte hos en hela tiden. Och det är hur bra som helst att det är på det viset, men man måste lära sig att visa uppskattning för sina nära, för omgivningen och för de som har betydelse i ens liv. Små ord, ett kort samtal eller ett litet sms om hur man uppskattar sin omgivning kan göra så stor uppskattning i deras liv. Ja, jag tror minsann jag ska jobba på att visa min uppskattning till folk lite bättre, visa att jag tänker på dom och är tacksam över att de finns, och att de finns för mig. För om man glömmer, och börjar ta saker o ting för givet, ja då förlorar man.

Jag är väldigt tacksam över den omgivningen jag har, och att jag lever ett så bra liv som jag gör.
Motgångar måste man ha för att växa i sig själv och bli en större, starkare människa.

Uppskattning är något som är alldeles för ouppskattat.


      Tack för att ni finns <3

<3


Inte min lördag idag, ikke.

Jag tror minsann jag ska ta mig en filosofisk promenad och tänka lite, det känns som det behövs. Det är nog trots allt lite mycket nu fastän man kanske inte vill erkänna det. Men vad vet jag, vad är jag at dömma någonting.
Jag blir bara ledsen på alltihopa helt enkelt.
Man ska inte grubbla, o inte tänka, o inte o inte o inte, o de är inte bra o göra på¨det viset, det är inte bra o säga så, inte bra o tänka på sånna saker. Va glad, ja men för i helvete jag är ju glad, men jag kan omöjligt vara glad om jag inte får ur mig mina tankar heller, och det är ju klart att man blir ledsen vid vissa tillfällen. Och jag blir knäpp då, eftersom det känns som det inte är tillåtet.

Nehe, nu vill jag faktiskt inte sitta här och denna kvällen blev bara en jäkla skitkväll, av alltihopa. .

Torsdag, men känns som fredag.

Jaha, då va det fredag idag tänkte jag nu. Men ikke, det är ju faktiskt bara torsdag idag, eller bara o bara. Men ikväll tänkte jag nog minsann åka långt iväg, eller så långt är det faktiskt inte. Ännu längre blir det på fredag.
Dagen fram tills nu har bestått av Sofie Karlsson, och att jag funderar på hur man får tag i pengar om man är utan jobb? Det är himla klurigt detdär, och AF bara krånglar hela tiden så man får ju aldrig pengarna när dom ska komma ändå. Jäkla krabb om detdär.

Med närmare eftertanke så kan jag undra varför jag sitter här när jag har bättre saker för mig att göra, som att hoppa in i duschen, vilket för övrigt är bland det tråkigaste som jag vet. Uschanameja. Och sen måste jag ju åka iväg för att komma någonstans, och även för att sedan komma hem igen. Men man vet dock aldrig när det blir. Men det måste ju bli innan söndag iallafall, ja det måste det. Jag har ju saker o göra jag med, kan inte bara sitta o slöa hela dagarna.

Och träningen har jag blivit så slarvig med efter jag va så in i nordens förskyld med feber o de o detta, så att jag inte kunde träna. Ja, heliga Maria. Det måste det minsann bli ändring på, men så tänker man att tiden inte finns till, men då är det ju egentligen inte mer allvarligt än att man gör sig tid till det. Och så tänkte jag va duktig o göra ett schema, men hur bra har de gått då. Ne, just det. Saker och ting blir defenitivt gjorda i mitt liv, men mitt i allt det duktiga fixet så tror jag minsann jag glömmer hälften. Och stressa, ja de har jag hört inte är bra, så de låter jag bli.
Men visst vissa saker borde man kanske skruva upp volymen lite på, men öronen är ju så känsliga.

Onsdag idag då ja.

Nu sitter jag här i väntans tider och väntar på att hjärtat mitt ska höra av sig för att brumma hit, ångrar han sig blir jag bannemej ledsen på honom. Faktiskt!

Idag har jag lekt en himla massa med Sofie, nämare bestämt har vi faktiskt lekt ganska mycket denna veckan vilket känns kanonbra. Blir så kul med oss. Stackars dom stackarna som inte får uppleva oss, undra hur dom klarar sig egentlige, eller om dom klarar sig överhuvudtaget, för när vi är i närheten så blir faktiskt allt mycket ljusare. Inte för att tala oss i goda dagar eller så, men det är faktiskt ganska sant. För vi kan konsten med att bjuda på oss själva, stunta i vad andra säger, tänker o tycker för vi gör som vi vill ändå, och vi är ärliga små idioter som njuter av livet och tar tillvara på dagen som den kommer. Kanoners så bra vi är faktiskt. Jaa-a.
Vi har iallafall denna veckan hunnit med me att vara i Kääälmar, kollat lägenhet, umgåtts med Jämjö-pågarna, spelat badminton i blåsten, köpt oss nya glajjor så vi kunnat glida med stil i 740:an, snackat massa ärligt skit, börjat packa ner Sofies lägenhet, fixat o donat lite o lite av allt möjligt faktiskt. Men trevligt har de vatt minsann, jamensan.

Just nu sitter jag o funderar om jag ska ladda ner lite mer musik och bränna ut en hel del nya skivor, för det kan minsann behövas så mycket som de gamla hackar o far, ut på vägarna åker dom me så snart finns väl knappt några kvar, ja, nej, vem vet.

Jo, så va de de med att jag även funderar på om det verkligen är det aldra aldra sista avsnitten av andra avenyn idag, och om det är det så blir jag nästan lite tokig faktiskt. Det kan ju minsann inte sluta på det här viset, Jag har ju hur mycket funderingar som helst som måste lösas upp först. Folk som försvunnit som jag undrar vad dom gör, och ett barn som måste födas och redas upp med allt där o lite blandade saker. Ja, minsann detta har jag lite blandade känslor för. Om det är sista avsnittet idag så är det dumt och inget bra slut på det hela. Inte om jag får säga som jag vill, och det får jag faktiskt med.

Men nu ska jag minsann göra lite annat än o sitta här o uggla, för nu hörde hjärtat av sig så nu får jag invänta lite besök minsann :)

De e kärlek de.

Tisdag denna veckan igen.

Jaha då va det minsann tisdag denna vekcan igen, idag får det bli en veva in till arbetsförmedlingen iallafall. Sen vet jag inte riktigt vad resten av dagen har att erbjuda på, men den som väntar den får se.

Nu har min kära syster varit här på besök med sin lilla familj, hon nska åka hem imorgon med sin Villem. Maken hennes lämnade oss redan i söndags. Men det har varit hur mysigt som helst o få ha systra mi hemma lite, det är ju inte så ofta man träffas så man tar till vara på tillfällerna som kommer. <3

Helgen som varit har vatt en toppenhelg, fredagen bestod av vänner och mys medans lördagen bjöds det istället på massa bus och bravader. Firade systrarnas födelsedagar och det var verkligen en lyckad kväll och bra stämmning. Söndagen blev bakfylla, dop och filmmys.

Jag är glad, glad för dig.

<3


RSS 2.0