Det ser bara ljusare och ljusare ut =)

Ibland när man bestämmer sig för vissa saker, så är det precis som om någon har bestämt att det inte ska gå igenom och därför blir det soppa av det man bestämt. Även om man nu bestämt det 100 gånger, det gillar inte jag alltid. Ibland kan det vara kanon, men ibland suger det. . . Rejält!
Men, vad är jag att göra åt saken, antingen så får jag helt enkelt face the fact eller bara gå runt det, så kanske det kommer förbi mig så småningom ändå.

Va på AF igår, dom sa inget kul direkt. Får inga pengar förrens julhelgen, för att dom inte har skrivit in mig i UGA när det pappret om att jag ska in där har legat på deras bord sen i september. Men det är väl antagligen jobbigt att ta tag i saker direkt och när det ska göras, när jag även hör av mig flera gånger och undrar hur det går och vad det är frågan om. Ne, men dra ut på det så länge som möjligt, ja dom är minsann knepiga och invecklade dom där!

Från det ena till det andra, jag håller fortfarande igång med träningen, och försöker äta så häslosamt det går, dricker mycket vatten. Och jag känner mig faktiskt stolt över mig själv!

Arbetsförmedlingen.


Helgen!

Åter en helg som har varit helt okej, till och med bra. Ja, tänka sig, två helger på raken. Inte illa pinkat!
Drack lite vin hemms hos Lisa i fredags med trevligt folk, helt okej. Men helt oväntat så drattar jag på ändan ner för en hel trappa, och jag kan lova att jag är tacksam över att jag var full vid detta skede och ensam, när jag hade ramlat färdigt skrattade jag för mig själv och ställde mig upp igen och va helt som vanligt. Men får sota för det med dessa förbannade blåmärken man får efteråt. Men jag antar att "själv göra, själv ha".
Men det var en kul kväll ute, dock förstår jag inte varför det va så bråttom hem?

Lördagen blev ut och äta på thai, väldigt gott må jag säga och sedan var det hem till dansbandskampen. Som jag för övrigt är besviken på. Hela grejen med dansbandskampen är ju att det är olika band för varje vecka så det är en massa band som får chansen och vissa upp sig innan "allvaret" börjar. Men icke, nu har även denna tävling blivit som alla andra, att alla är med från början och istället åker det ut band för band efter varje vecka som går. Visst är det helt okej band som spelar, men inte alls samma grej. Det gör mig lite besviken faktiskt. Om jag får säga de själv!

Söndag idag och en total slappdag, har kusin Nathalie på besök här och just nu tittar vi på "Mysteriet på Greveholm", och nu ska vi äta.

!


Hurtbulle :D

Satickens vilken hurtbulle jag börjar bli, och det känns riktigt skönt om jag får säga det själv. Idag började jag med att köra dubbelpass, dock bara 30 min på pass nr 2. Meen, jag tycker minsann jag är duktig ändå.
Nu ska flärret bort!
Ja minsann, och sallad har jag börjat äta mycket mer av, och pasta/potatis och det där försöker jag plocka boret så det bara blir kött och sallad. Så det blir ordning på torpet!
Ja, det känns riktigt skönt att ta tag i sig själv och man blir ju faktiskt mycket piggare efter ett träningspass med och mår så mycket bättre, jag kan dock bli så peppad så jag bara vill köra gärnet i flera timmar. Men jag tror inte att det är kanske så jättebra. Man får helt enkelt arbeta sig upp succesisvt. Men detta ska bli bra, det kan jag lova.

Sen ska jag börja plugga den 17 januari igen, så jag blir färdig undersköterska, och under tiden hade jag väl tänkt mig att ta mitt förbenade körkort med för det behövs verkligen.
Hoppas bara inte på att jag blir så trött av skolan så jag ger upp träningen för att "jag inte orkar", men jag får helt enkelt se till att ha en jäddrans diseplin på mig nu. Det kommer bli svårt, men resultatet kommer också bli bra.
Grymt bra!

vig hon :D
(Y) Tummen upp (Y)


Nu känner man sig allt bra fattig.

Har precis tränat ett zumba-pass på 60 min, en dusch efter det och slängt in en maskin tvätt.
Nu väntas bara maten så jag kan göra mig sallad :)

Imorgon ska jag på möte för att planera min skolgång, tänkte nämnligen att jag skulle börja skolan jag, antagligen blir det i januari då. Och se hur långt tid de skulle ta och om jag kan plugga på distans så att jag kan praktisera genom AF samtidigt så att jag även kan få mitt lilla aktivitetsstöd. Ja, för pengar det behövs minsann. Vi får helt enkelt vänta och se vad Pelle säger imorgon.

Ibland blir det bäst på ett vis som inte känns så. . .

är vad man får leva på nu!


Suverän helg :D

Då var det måndag igen och åter en helg har gått. Dock var det en sjudundrans bra helg också.
Började helgen med lite mys hos fröken Karlsson och hennes katter, och massa skitprat och skämt. Och fortastte lördagen med förfest hos mig med mor och far + vänner, kalaskul. Och sedan begav det sig av mot boda för lite Lasse Stefanz och helt underbara människor. Jag dansade minsann inte en enda låt, och inte heller lyssnade jag särskilt noga på Lasse Stefanz men hujademej vilken lyckad kväll. Det var en väldans massa folk där så det blev mycket prat och trevligheter. Ja, herregud.
Den bästa kvällen på väldigt länge må jag säga!

Och helgen avslutades med att fira fars dag och massa mys :)

:D=):D
Jag va väldigt glad :D

Har man en telefon som prydnad?

Jag kan bli tokarg på vissa människor som säger massa saker som de inte sedan kan stå för, ja verkligen. Och massvis med irriterad när människor inte ens kan svara i telefon helt plötsligt och det bara passar på dennes villkor. Ja, frågan är väl mer egentligen om de ens är vänner, för vänskap handlar väl om att ge och ta. Eller?
Man blir faktiskt ledsen och upprörd, speciellt om man hade något planerat, eller det handlar om någonting, kanske pratade bara för en stund sedan, eller tror att personen ska finnas för en. Men icke! Ne, det känns lite faktiskt, och som att man inte spelar någon som helst roll, bara en jävla leksak som ska finnas till hands när det helt plötsligt vill lekas. Och det där, ne det gillar inte jag riktigt, inte när man ska vara riktiga vänner. Och sen är det faktiskt så att bara för att man är vänner ska man inte få bete sig hursomhelst, jag tycker minsann man ska vara rädd om de vänner man har, och inte kasta bort dm som ingenting.
Ne, det är klurigt dethära, med vänskap och vad som är rätt o fel. Men överlag är det ju det man känner själv. Och jag tycker bara det är tråkigt att det blir såhär, och förtroendet försvinner ju mer och mer, och det kan ju inte vara så kul för någon. Så slutsats på detta - ingen vinner på det.

Och så svårt är det faktiskt inte att bara lyfta på luren, eller skicka iväg ett sms som tar kanske 30 sekunder. Åtmindstonde om man vill vara rädd om sina vänner, men känner man att de lika gärna kan va så kan man faktiskt minsann berätta det med. Så behöver ju inte denhär stackars kraken fundera nåmer.
Lika ska de va, rätt ska vara rätt.. Men tyvärr känns det som att det blir bara mer och mer lustiga relationer, och ta varandra för givet eller helt enkelt bara vara väldigt egoistisk det är bara en världslig sak nuförtiden.

Uschja!

telefon


Pengar, skola, jobb, träning!

Torsdag och den 11 november, hanamej vad tiden går fort. Snart är detta året också förbi, tiden bara springer iväg ju äldre man blir känns det som. Men visst har det ändå hänt en del detta året, men fortfarande har jag ingen pli på livet med dess ordning, dock börjar det bara bli bättre. Men till slut ska nog det med bli bra, den som väntar får väl se som man säger!

Varit på AF två dagar nu och donat mig, ska väl på möte hos vuxenutbildningen och börja plugga igen så att det blir gjort och klart så att man lättare kan få ett jobb. Och körkortet får jag minsann lägga in en till extra spark på nu, kanske skriva in mig på körskola snart så att det kommer igång på riktigt där med. Ja, det hade vatt skönt, så man slipper bo hemma så mycket längre tid till. Men det ska ändå på något lustigt vis bli skönt att börja plugga igen för att få komma igång och ha någonting att göra på dagarna. Jag trodde minsann aldrig att jag skulle känna så, men tji fick jag för det.
Dock har jag ännu inte fått någon pejl än på hur det blir med mina pengar riktigt, men ska prata med mor min sen och se om hon kan hjälpa mig att få det på rätsida. För pengar behövs ju verkligen, hanameja! Vid sådana här tillfällen önskar man att man vore mer duktig o spara.

Har varit lite slarvig med träningen denna veckan, shame on me. Dock har jag iallafall sysslat med olika former av sit-ups och "magövningar" och det känns i magen iallafall, så något bra har man väl åstakommit med. Och min kost har jag börjat tänka mer på med. Börjat lite smått med min salladsätning som inom snarast ska bli varje dag, sen har jag mina funderingar på att skippa brödet helt. Iallafall syssla med detta tills jag verkligen känner att jag tappar det där jag vill ha bort när jag ändå lägger energi på att träna ganska mycket.
På tal om träning så får jag nog baskemej ta mig ett pass nu =)

Tider som ska passas :)
Tider som ska passas!


Hemma :)

Har verkligen haft det jättebra uppe i Dalarna hos min lilla Mahlin, det har även vatt skönt att bara kunna ta det lite lugnt och kunna tänka. Det tackar jag för!
Avslutade mina två veckor på ett hejdundrans bra vis måste jag säga, haloweenfest på Bowlingen med förfest x 2 innan. Ja, det var mig en mycket trevlig kväll, en kväll att minnas resten av livet. Huanameja!
Trots min fylla så gick det bättre än förväntat med hemresan på söndagen, vilket kändes skönt. Skönt att åka bil och bara kunna sova bort ruset. (Y)

Men nu är jag hemma och har varit det i 2 dagar nu, hemma till det vanliga dystra. Men kan inte neka till att jag hade lite hemlängtan förra veckan, så lite skönt är det minsann också :)
Nu är det bara att ta nya tag med jobbsökandet och de o detta :)

fest :D  fest :D


Jag är bra.

Ibland känner man saknad, ibland saknar man och ibland tror man att man saknar. Det där med saknad är en lurig sak, och man kan heller inte blanda ihop den med längtan för det är två helt olika saker, när du längtar efter något så handlar det oftast om framtiden och när du saknar någonting så saknar du ju det som redan hänt. Så saknad för då och längtan för sen.

<3



Ibland önskar man att man vore mer, ja va ska jag säga, modig. Att man vågade ta för sig mer, på alla sätt o vis och stå upp för sig själv, visa vem man är och helt enkelt ge gärnet. Jag menar det värsta som kan hända är ju ett nej oavsett vad det handlar om. Och man kommer ju ingenstans i världen om man bara gissar sig fram eller bara sitter och väntar, ne just det. Det får nog bli att bygga upp sin självkänsla och börja leva det här livet fullt ut och inte vara sådär satans feg.
För visst är jag bra, och jag kan, om det går åt skogen är det bara att ställa sig upp igen. Till slut hittar man rätt väg, men det gäller att leta upp den också.

:D

Bäst.


Livet är en gåva!

Man ska vara glad över det man har, och inte ledsen över det man inte har.
Visst kan mn ha sina mål och drömmar, men det är för mig en helt annan sak. Acceptera är något som vi alla människor borde bli bättre på, kanske också att växa upp och ta sitt ansvar och verkligen förstå. För ibland kanske man tror att man tar sitt ansvar men senare förstår att det gjorde man inte alls det. Ja det är klurigt det där, men när det väl kommer till en själv så förstår man. Och jag är glad över att jag känner att just nu blir det bara bättre och jag går bara mot en ljusare väg. Ja, det känns baskemej skönt.

längst stigen.

Dalarna !

Nu har jag snart varit i uppe i Dalarna i 2 veckor, tiden går alldeles för fort. Visst har man en gnutta hemlängtan, men jag trivs ju faktiskt här också. Så himla tråkigt att det ska behöva vara så långt emellan bara. Tänk om det bara hade legat en halvtimme bort så man kunnat komma på en kaffe bara över en stund. Men icke!

Jag har iallafall haft det bra, och resten av veckan kommer också bli kanon, iallafall om jag får som jag vill :)

Dalarna!


RSS 2.0