Har man en telefon som prydnad?

Jag kan bli tokarg på vissa människor som säger massa saker som de inte sedan kan stå för, ja verkligen. Och massvis med irriterad när människor inte ens kan svara i telefon helt plötsligt och det bara passar på dennes villkor. Ja, frågan är väl mer egentligen om de ens är vänner, för vänskap handlar väl om att ge och ta. Eller?
Man blir faktiskt ledsen och upprörd, speciellt om man hade något planerat, eller det handlar om någonting, kanske pratade bara för en stund sedan, eller tror att personen ska finnas för en. Men icke! Ne, det känns lite faktiskt, och som att man inte spelar någon som helst roll, bara en jävla leksak som ska finnas till hands när det helt plötsligt vill lekas. Och det där, ne det gillar inte jag riktigt, inte när man ska vara riktiga vänner. Och sen är det faktiskt så att bara för att man är vänner ska man inte få bete sig hursomhelst, jag tycker minsann man ska vara rädd om de vänner man har, och inte kasta bort dm som ingenting.
Ne, det är klurigt dethära, med vänskap och vad som är rätt o fel. Men överlag är det ju det man känner själv. Och jag tycker bara det är tråkigt att det blir såhär, och förtroendet försvinner ju mer och mer, och det kan ju inte vara så kul för någon. Så slutsats på detta - ingen vinner på det.

Och så svårt är det faktiskt inte att bara lyfta på luren, eller skicka iväg ett sms som tar kanske 30 sekunder. Åtmindstonde om man vill vara rädd om sina vänner, men känner man att de lika gärna kan va så kan man faktiskt minsann berätta det med. Så behöver ju inte denhär stackars kraken fundera nåmer.
Lika ska de va, rätt ska vara rätt.. Men tyvärr känns det som att det blir bara mer och mer lustiga relationer, och ta varandra för givet eller helt enkelt bara vara väldigt egoistisk det är bara en världslig sak nuförtiden.

Uschja!

telefon


Kommentarer
Postat av: carefejs

Jag kommer ALDRIG ta dig för givet! <3

2010-11-12 @ 06:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0