Skolanskolanskolan.

Bara för att man har börjat skolan igen så behöver inte det betyda att jag bara är tillgänglig att prata om skolan, för det är faktiskt ganska tråkigt och tjatigt att hela tiden få höra från nästan alla man träffar "- Hur går det i skolan? Du sköter väl skolan? Skolan skolan skolan..." Måste allt handla om skolan hela tiden, ´det går inte direkt bättre i skolan bara för att alla tjatar sönder det hela tiden, och det  är inte direkt så att skolan heller är mitt favoritsamtalsämne utan snarare tvärtom för skolan gör mig illamående och knäsvag. Så snälla, nej tack till allt tjat om den hela tiden, jag klarar mig väldigt bra utan det. Förresten så har jag faktiskt ett liv utanför skolan med, tro det eller ej, och jag pratar heldre om det och om hur jag mår istället för frågon om hur skolan mår. Även om jag vet att ni som nämner skolan inte menar något illa över huvud taget så blir jag bara lite trött på det ändå, det kan vara okej att prata om det om tex jag själv tar upp det. Men just nu har det varit lite mycket skolprat och då har jag knappt hunnit börja så hur ska då fortsättningen bli? Jag lovar jag ska nfixa det, men ju mer tjat jag får mig desto längre tid kommer det ta, för så fungerar jag tråkigt nog..  Men sant!

Ibland så måste man bara älska sitt liv, även i motgångar ;)

Helens flyg i lördags vatt föresenat så hon kom inte hem förrens kl.6 på morgonen, så fick bli att jag fick sova hos underbaringen från igår tills idag i stället för att träffa henne ute i lördags. Men det var kanon att ÄNTLIGEN få träffa henne efter all läntan, vi hade himla trevligt med massa prat och mys om allt och ingenting. Var ju tvugna att uppdatera oss om våra liv och allt som har hänt nu på bara en dryg vecka =D
Iaf så var det underbart att få träffa den efterlängtade nu och vi måste träffas snart igen hjärtat <3

Denna helgen har verkligen varigt en helg i sin egen smak, men jag har haft underbart kul måste jag säga. Även fasst det inte blev något sail varken fredag eller lördag, det var lite dåligt av oss faktiskt. Eller vänta lite, i fredags var vi faktiskt nere på sailet och hade grymt roligt. Haha, men däremot blev det inget öltält =( . Men dom stänger ju alldeles för tidigt? :O  . Men öltält blev det iaf för min del onsdagen och torsdagen så jag har varigt där iaf, så helt ute och cyklar är jag faktiskt inte =) . Men åter tillbaka till helgen så hände det massa roliga och tokiga saker med mig och tjejerna, måste göras om för vi har alltid lika kul när vi är ute på våra äventyr och "uppdrag" .

På tal om det så ska vi faktiskt ner till Stummholmen ikväll och ha det lite mysigt med twister, vin och massa prat. Fast det hade nog inte varit helt fel med lite besök till oss :)

"Mahlin - Men jag kan kasta ut Björn så kan vi sitta hemma hos mig och titta på film och mysa?
Sara och Wickan - Mmmm.
Sara och Wickan drömmer sig bort och tänker "eller festa :D"
;) "

Ikväll kommer hon äntligen hem från sitt Magaluff =D

Ikväll kommer min bästaste Helen hem till Sverige och Karlskrona, hoppas att hon är på hugget för lite sailet =) . Dock tror jag verkligen inte att hon är det, men det finns en viss person vid namn Sara Johansson som kommer ringa en viss efterlängtad Helen Andersen ikväll och bara berätta för henne hur mycket jag saknat henne och hur mycket jag älskar henne. Har en vag känsla av att jag kommer tjata på henne om att hon ska komma in och snacka massa skit med mig med, med tanke på den hela dagboksstoryn jag har att berätta för henne ^^ .
Längtarlängtarlängtar efter underbaringen, det som skulle göra så att min jord skulle kunna gå under nu det är ifall hon verkligen inte har tid att träffa mig på hur länge som helst :/ . Men då får hon faktiskt ta sig tid :)

Nehe, nu ska jag göra mig iordning för ännu en kväll med fest och sail och skratt och skoj =)
Skriver mer om helgen en annan dag ;)

Slutat jobbet :)

Idag var min sista dag på jobbet och det känns så skönt :D

Ikväll blir det fest hos underbara Pijah och sen sailet, denna helgen känner jag att jag vill göra lyckad så det är bara att tuta och köra =)

Älskar dig hjärtat <3

Just nu SAKNAR jag min bästaste bästa vän hur mycket som helst, tror aldrig jag har saknat henne såhär mycket någonsin. Jag behöver verkligen dig nu hjärtat, du förstår verkligen inte. Men jag hoppas att när du nu ligger där på stranden med en grogg i handen att du kan fälla en tanke åt mig och att du iaf saknar mig lite grann för jag saknar verkligen dig pärlan. Jag behöver ju ha dig hemma så att jag kan prata med dig om allting som jagg brukar, för det är ju alltid dig jag pratar med om allting, och det är en hel dagbok som jag kommer behöva radda upp för dig när du kommer hem och antagligen känner du likadant, kan jag tänka mig. Så jag hoppas verkligen att du har tid för mig när du kommer hem snäckan, för jag kommer ta mig tid till dig oavsett vad <3 Älskar dig pärlan och jag hoppas verkligen du har det trevligt nu sista dagarna innan du ÄNTLIGEN kommer hem på lördag. Du är saknad baby <3

Ibland är livet svårare än vad man tror!

Ibland undrar jag verkligen vad jag gör med mitt liv, och varför det kan vara så svårt att sträcka ut sin hand och be om hjälp? Antagligen för att det aldrig har varit min grej och för att jag många gånger blivit nekad när jag frågat om hjälpen, så att det efter hand har blivit att jag fått klara mig själv. Fastän jag vet att i vissa situationer så klarar man inte sig själv, i denna situationen så känns det som att jag verkligen inte klarar mig själv för jag bara faller tillbaka om och om igen, fastän jag verkligen inte vill och fastän det verkligen inte känns rätt. Jag känner mig just nu bara så delad och kluven, vad gör man i en sådan situation som denna. Är det någon som vill förklara det för mig, för just nu är jag bara så vilsen och jag vet verkligen inte vilken väg jag ska ta alls för alla vägar känns så suddiga. . .

Känns som att folk bara sviker och går sin väg, och jag vet inte varför och nu har det lett till att även jag själv har börjat svika mig själv vilket verkligen inte känns bra. Jag vill inte falla tillbaka till mörkret, och verkligen inte nu när jag hade klättrat upp så pass högt i stegen så att jag mådde bättre än vad jag någonsin gjort tidigare, och det var inte bara över en dag. Jag kände mig verkligen så lyckad och så bra, kändes helt underbart men nu börjar jag tveka igen och falla igen. Vilket det verkligen inte får hända, jag måste ta mitt beslut om hur jag nu ska göra men jag vet vad jag egentligen vill välja, men jag klarar mig inte själv.. Så är det nog!

Vänner är ett forum för sig!

Jag förstår inte varför man inte bara kan vara vänner? Vänner är väl bra, eller har jag misstagit mig? Även om det en gång i tiden har funnits mer än vänner på något vis eller kanske mindre än vänner på ett annat så är det väl bara bra om man kan vara vänner. Kanske inte världens bästa vänner, men bara vänner licksom.. Speciellt om man kommer bra överens och har kul med varandra och trivs, det är egentligen då man ska ta vara på sin chans, eller?

Sen tycker jag även att om man tror att man känner en person så väl som man säger att man gör så borde man även kunna prata med denna personen när missuppfattningar eller vad det nu än kan vara kommer upp, för det är det vänner är till för. Speciellt om man tycker sig vara lite bättre vänner än bara vänner. Man ska faktiskt inte gå omkring och tro massa saker när man egentligen inte vet, och om man nu måste göra det så kan man hålla det inom sig, faktiskt.

Sara Johansson undrar starkt på vad hon ska hitta på ikväll eftersom hon inte heller jobbar förrens på torsdag näst. Sitta hemma fungerar absolut inte och så är det =)


Dags för kräftskivorna att ta plats :)

Då var det söndag åter igen och är lite sugen på bio, men man vill ju inte gärna gå själv!

Annars har denna helgen varit himla trevlig och rolig faktiskt =)
Hunnit med att vara på hela två kräftskivor faktiskt, både i fredags och i lördags. Fast den på fredagen var jag inte på så länge det var bara en snabbkoll på läget ungefär, måste även erkänna att lördagen var bättre. Massa lekar, mat och alkohol i alla dess former som även gjorde mig i fin form :)
Hoppas på att min kamera kommer hem snart så att jag kan få se på bilderna som togs igår och hoppas på att det är några bra och roliga, för det är faktiskt det vi vill ha, och pappa är en höjdare på att fixa och dona.
Började lördagens skiva med vimmel och prat med bål, som dock inte var så god för mitt tycke, sen fortsatte deet med lite lekar som var av sin egen sort - lek nr1 gick ut på att man skulle stoppa en femkrona i baken och gå stafett ungefär, lek nr2 gick ut på att man skulle skicka runt en tennisboll till varandra fastklämd mellan hakan och övre bröstkorgen, lek nr3 skulle man smälla ballonger mellan varandras magar, lek nr4 skulle kvinnorna trä genom herrernas byxor vilket jag då hoppade av för det började då kännas lite intimt med gamlingarna då, lek nr5 skulle som som var rädda om frisyren inte vara med på och det gick ut på att man skulle göra någonting med strumpbyxor och mer vet jag inte, det var även den sista leken för denna gången. Sen blev det mat och snapps för att senare dricka lite till och sedan äta kräftisarna, vilket jag inte gjorde för kräftor är inget för mig. Sedan blev det lite sång och lite bugg för att avsluta natten med utgång och bad =)
Tack mor och far för en trevlig och rolig kräftskiva :)

Ålder och vem avgör hur gammal man är, eller ser ut till att vara?

Nu har jag faktiskt pratat med Helen i telefon, förutom alla andra som har hållt min telefon varm ikväll ;)
Vi pratade om åldrar och om hur man hur gammal någon är, hur ser man på någon hur gammal den är, att den ser yngra ut eller äldre eller lika gammal som mann faktiskt är? Det är en bra fråga faktiskt för vem bestämmer hur man ska se ut när man är i en viss ålder och att alla då ska åldras samtidigt för att uppnå samma ålder dom dom som är i ens samma ålder? :O . Kan någon vara snäll och förklara det, för nu kommer hon och jag fundera på det länge, eller tills vi får något vettigt svar ! ?

Annars har denna helgen både varit rolig, mysig och lite spännande . Hänt allt möjligt och ingenting faktiskt, sådana saker som även kan göra ens liv roligare och mer spännande. Spänning i tillvaron är bara positivt, även om det ibland kan vara negativt för stunden. Men som sagt så finns det alltid något positivt i alltting, det gäller bara att hitta det ;)


Ja du förändrade allt. . .

Bara jag såg dig så stog det klart,
bara jag såg dig blev alltiing uppenbart,
det var någonting med dig och mig,
livets kille och världens tjej,
bara jag såg dig var det klart,
bara jag såg dig fanns ingen mer,
bara jag såg dig blev allting uppochner,
kände hur det kunde bli,
bara jag såg dig var det klart,
för du gör någonting med mig som ingen annan gör,
när jag ser hur du ler,
ja då är det kört,
ja då är det kört. . .

RSS 2.0