Ja, du kan va söt bara du vill.

Det är så himla konstigt, faktiskt. För även fasst vi inte känner varandra egentligen, så känns det verkligen som vi känner varandra ändå och mer o mer för varje dag.
Blir liksom sådär tokig när jag inte får prata med dig, och sen när jag väl får det så blir jag sådär himla glad. Den glada känslan man bara får ibland, eller bara får av vissa. Den får jag av dig, när du kanske bara skriver något litet på msn som "detta är det närmaste dansband jag kan lyssna på ^^" och sen skicka en länk med låten -"oj sa tjuck du har blett" . Utav något så litet så kan jag bli så glad och så är hela min dag gjord sen, bara för att det var DU som sa det. Hur lustigt som helst faktiskt..

Men det jag vill komma fram till är att du är en sån där bra person, en sån som gör så att jag mår bra. Och bara genom att finnas och det är då inte många som lyckats med det hos mig, defenetivt inte och hålla kvar det. Så jag hoppas väl på att du med kommer hålla dig kvar, peppa peppa ta i trä - en, två, tre.
För även om du kan vara en jävel mot mig, så kan du öven vara underbar. Och jag vet faktiskt varför ;) <3

Men iallafall, det jag verkligen vill komma fram till, är att du kan konsten med att göra min dag lille parvel .

Vi är en.

Hur ledsen man än är, hur glad man än är, hur äcklig man än är,
vad man än är, på vilket sätt som helst,
så finns du där,
och varför?
För det är vänskap.
Inte ens värt att kalla vänskap,
för det är så mycket mer än det.

Det är kärlek, betydelsefull kärlek,
byggd på stark vänskap, som bara blir större.

Du kan få mig att känna underbara känslor,
på alla olika vis,
men ingen ska se oss som endast vänner,
för det har vi aldrig varigt och kommer aldrig att vara.

Finns en orsak att vi inte släpper taget,
med dig vet jag att stjärnsystrar inte är något påhittat,
inte heller tvillingsjäl.

Jag älskar dig 4 gånger runt jorden och tillbaka igen <3



Alla utvecklas vi, på olika sätt.

Det är faktiskt möjligt att man kan förändras, tro det eller ej. Men alla kan vi förändras bara vi vill, det är faktiskt sant. Och bara man vet vad det är man vill eller behöver förändra så går det, och sen är de inte så mycket mer me det.
Blir bara tokig på dom som faktiskt inte förstår att det är möjligt, eller som svartmålar en för något misstag man tidigare gjort, eller misstag är det ju faktiskt inte heller med tanke på att man tog lärdom genom det och tar fortfarande lärdom om allt som inte går ens väg.
Och även det tror jag är viktigt, att man vet att man inte ska skämmas och tycka man gjorde fel för något misstag, utan att man istället ska se det från det positiva håller att man lärde sig något av det. Man lär sig alltid något, och genom att lära sig så utvecklas man. Och genom att utvecklas så mognar man och mognar man så blir man en större och bättre människa i sinnet.

Däremot så uppskattar jag dom människorna som inte svartmålar en på grund av vad dom har hört, utan faktiskt ger det en chans och ser själva. Och inte heller lyssnar på massa skitsnack.
Om man nu varigt en korkad och dum tjej tidigare i sitt liv och gjort något heltokigt, eller kanske en rd heltokiga saker så behöver inte det betyda att man fortfarande är samma tjej nu som då.

Åren går och jag med dom.

Jag :)


Jag bara skäms.

Vad vill du?
Varför finns du?
Varför kommer du nu?

Jag skäms.
Jag blundar.
Jag tittar.

Fäller en tår samtidigt som jag funderar,
funderar på allt som snurrar,
funderar på vilken väg jag ska välja,
om jag ska såra,
eller bli sårad,
fly eller stanna.

Jag kommer aldrig kunna såra dig,
inte på detta vis,
det är inte rättvist,
varför just du,
varför just jag?


Förlåt, för detta.
Även om du inte vet,
eller förstår.
Så förlåt. . .


En ny blogg om mina drömmar :D

Jag har numer skapat en till blogg. en blogg om mina drömmar :)

http://dromblogg.blogspot.com

Kolla gärna in den, skriver där om sjuka drömmar som jag drömt under nattens gång.
Kan bli ganska kul att läsa då jag drömmer helt vrickade saker :P.

Nog om prat om drlmmar, dags att drömma lite på riktigt också :)
Natti me sej :)

Lördag hela dagen :)

Hahahahahaha, jag nästan dör lite av skratt just nu. Ibland kan sånna små saker bara få en att skratta hejdlöst sådär och så himla roligt åt vissa människor kan man verkligen ha, alldes tokigt sanslöst.
Somnade till det igår och vaknade upp till det idag, roliga människor som bara får mig att skratta.

Men iallafall nog om roliga människor, hade en trevlig kväll med tjejerna igår. Alldeles mysigt :)

Och eftersom jag drömmer så mycket hela tiden så tänkte jag att det kanske vore kul med en drömblogg, då jag skriver mina drömmar i den. Kanske hadse vatt något =) . Men gör jag det så skriver jag ut den här iallafall :)

Idag är det lördag och absolut ingenting planerat, antagligen bara lugn hemmakväll med sig själv ikväll, men kan behövas det med :)

Måste det va svårt?

Insåg precis att jag inte alls, inte någontans vill leva såhär. Så som jag lever just precis nu, och som jag har gjort ett tag nu. det krävs förändring, speciellt med tanke på mitt egna nyårslöfte, det krävs uppfräcsning.
Det kluriga är dock bara hur jag ska få mitt liv att förändras, eller hur jag vill att det ska förändras, hur jag ser på livet, på mitt liv, och på framtiden, blicka bara inte för långt fram. .

Börja bli riktigt surt att leva utan pengar nu, 2 månader utan knappt en spänn. Ne, det känns inte helt okej faktiskt, med närmare eftertanke så känns det inte alls okej faktiskt. Nästan rent förjävligt, man känner sig liksom lite handikappad på något vis. Då är jag nog trots allt heldre utan min mobil än utan pengar.
Så dålig stil att ingen vill ge mig ett jobb heller.

Nu är snart denna månaden slut och här sitter jag som en köttbulle och bara fläker mig, känns nästan lite som att jag själv har blivit en av dom som kör på mycket snack och liten verkstad, vilket är helt bedrövligt eftersom de människorna aldrig direkt har varit några av mina favoriter eller så.

Jag vill liksom känna att jag trivs med mitt liv, och att jag är en kul människa till fullo, skaffa lite mer disseplin på mig själv - vilket kommer bli väldigt svårt iförsig, men samt med inställningen man klarar allt bara man vill så kommer ju även det lösa sig. Och inte tar det imorgon, för ta det imorgon blir ALRDIG något imorgon.

Då var 2010 här :)

Då har vi nu övergått från 2009 till 2010, vi får helt enkelt se vad detta året ger. Men nyårslöftet som jag har gett är iallafall att jag lovat mig själv att år 2010 ska bli bättre än år 2009.

Självfallet så hände det en hel del saker för mig det året som varit, men kan väl kännas som att det har varit övervägande på den negativa sidan än den positiva. Tacksam över det jag har fått, gett och lärt, även för det negativa som har hänt. Tacksam över allting som hänt, med tanke på att det får en bara att växa och bli starkare på alla olika plan.

Har fått lära mig mer om livet och om hur olika saker och ting fungerar, både materia och mänskliga saker. Såsom kärlek och vänskap.

Man säger att allting blir vad man gör det till, överlag tror jag nog att det kan stämma, bara det att man inte alltid väljer att se det på det viset. Men om man gör det och bestämmer sig så tror jag det går bättre, lite mer åt det hållet man vill, faktiskt.
Sen blir det inte som man tänkt sig ändå, men det går ändå alltid att göra situationen bättre :)

RSS 2.0