Tummen upp helt enkelt!

Nu är alla klappar klara och jag känner mig nöjd, glad och lugn. Nu är det bara bingolotten som ska köpas så att det kan bli en redig uppesittarkväll med hela familjen på torsdag, och ätas smårgåstårta - det är det tummen upp på.


Melodi : Emil i Lönneberga

Hujedamej så bra det blir,
ej bättre tänkas kan,
när julen nu står vid port och tomten tittar fram,
singdudeldej singdudeldej singdudeldudeldej singdudeldej singdudeldej hujadajedamej.

Hör nu på go vänner så ska jag för er berätta vad som är det bästa med julen som är här
granen den blir klädd i vintermörkets my-ys stämning
står sen lugnt och tittar på fina granen klar
hujademej så fin den blir och granen är så nöjd
ty alla vår gemenskap har och kärleken vi ger

JULEEN

Nu ska ni få höra hur vi får den bästa julen
man ger varann kärlek och glädje må du tro
uti snön man måste leka med dom små som stora
för att få en stämning som alla glädjes åt
hujademej sån jul det blir det vet ju också ni
att den som fira julen så den blir ju också glad.

=)




Mysigt!

Uj, vad tiden går fort, snart är även detta året slut och det bara blåser förbi en. Men det har samtidigt varit ett bra år på många sätt och vis, och jag kan även känna att jag som människa har vuxit lite i mig själv, eller en hel del faktiskt. Och den känslan är alltid lika skön, faktiskt. 

Ikväll kommer fina syster hem från Dalarna med sin lilla familj, för att dom ska fira julen med oss här nere, vilket är helt fantástiskt. Det ska bli så himla mysigt!
Detta året är verkligen ett år för jul-Sara, har inte haft sånhär julkänsla i mig sen jag-vet-inte-när. Väldigt längesen iallafall, men den är mysig, precis sådär som julen ska vara. Och snö har vi fått oss med, dock kanske det inte behöver snöa på tok för mycket som det kanske har gjort lite, för det orsakar alltid mer problem än tvunget borde, vilket inte är så kul. Men på vissa vis kan det även gynna, men jag tycker iallafall om snön, även fasst den kan vara besvärlig med sina nackdelar ibland. 
Dock kommer jag bara gilla snön fram tills någon gång i januari skulle jag tro, för då kan den börja ge sig iväg härifrån, men över jul och nyår är det fantastiskt mysigt med snö, ja. För det är då det blir en riktig jul.

(Peppa peppa, ta i trä) 

Fia :)


Rädsla och kärlek!

Livet är inte lätt, men det är heller aldrig någon som har påstått att det är lätt.
Är man klok så lär man sig av sina misstag, om inte så sitter man fasst i samma fälla och förblir dum resten av livet såvida man inte har tur och bara glider igenom livet på en räckmacka. Fast dock blir då det ett stort misstag, för då lär man sig inget och lär man sig inget kan man inte utvecklas - vilket också kan anses som att vara bortskämd. Sen finns det även flera sätt att vara bortskämd på, jag gillar mest att vara bortskämd med kärlek, dock är en fin gåva lite då och då alltid uppskattat. Men kärleken är den man lever för.

De flesta val en människa gör i sitt liv är antingen på grund av kärlek eller rädlsa, man kan relatera allting dit. Köper du någonting så gör du det för att du har kärlek till det du köper, köper du det inte så kanske du är rädd för vad andra ska tycka, tex.

Jag vet inte vad jag är eller vart jag står riktigt, ena dagen känner jag en stark kämpaglöd för någonting och nästa dag så är lockelsen åt ett helt annat håll, och det handlar helt om kärlek och rädsla. Rädsla för bemötande, jag är väldigt rädd för saker jag inte vet någonting om. Det är riktigt skrämmande för mig, så därför är jag även rädd för vad som kan hända om jag går en annan väg på min promenad, då är jag rädd att gå vilse. Ja, det kanske kan låta invecklat eller knepigt, eller kanske rentav barnsligt. Vad vet jag, men det är så det är faktiskt.

Känslor först och främst  - det är nog min största rädsla

...

.

Nu har julen kommit!

jul :DSnart är det julafton, men julen har minsann hunnit fram. Det är mysigt det där, i år gillar jag verkligen julen. Den ska bli mysig och jättemysig. Nästan alla julklappar är inhandlade och inslagna, underbar känsla det där med att slå in paket och sitta med pynt och rim. Huja, jag ser verkligen fram emot våran vita snö, med alla nära och kära. Bättre kan det faktiskt inte bli!

Va uppe i Ullared på GeKås i lördags med, sjukligt mycket folk. Men man kom iallafall fram egenom trängseln så man kunde köpa sig det som man skulle ha, dock skönt att för en gång skull inte heller stanna i en evighet i den affären, och pengarna var inte stora som jag gjorde av med, även det ett stort + .
Med oss i bilen hade vi Linusaponken och Jo-haan, ja sen bar det av mot stora Karlskrona staden för en liten runda utgång, vilket blev en lyckad dag och en lyckad kväll.

Nu väntar jag på den bästa så vi kan åka in till stora staden för att kolla sista paketen och lite så. MysMys!

Julen är här =)

Då var det torsdag åter igen, och på lördag blir det en tripp till Ullared för att besöka det mycket omtyckta GeKås, får hoppas på att det inte är på tok för mycket folk. Dock är nog den planen redan körd, med tanke på dagen och att det snart är jul. Och julklappar ska handlas, hoppas att man hittar något fint där uppe så klapparna kan bli färdiga, sen är det bara det roliga kvar. Slå in och skriva rim !
Har redan börjat köpa klappar, så lite är färdigt, dock är det efterskickat från internet så nu väntar jag bara på att få hem det så jag kan pyssla om det och bara titta på vad jag tror blir min bästa julklapp jag någonsin har gett bort hittills, dyrast också dock. Men det var det baskemej värt. Jag är faktiskt riktigt stolt =)

Ja, nu är julen här, och snön ligger fortfarande i. Hoppas, hoppas, hoppas att den är kvar till jul och nyår, för då vill jag baskemej ha snö, sen kan den få försvinna om den vill. Dock heldre snö, än regn och blask!

är här.


Stockholmshelg!

Har haft en toppenhelg som jag tillbringat i Stockholm, och när man inte är van vid så stora städer så kan det kännas lite som en laborint med att försöka hitta överallt. Hade jag blivit satt där själv så hade jag nog inte hittat en sekund, stackars alla dessa människorna som jag hade fått fråga om vägen till. Eller stackars mig som hade fått gå kring i cirklar och undrat vart jag skulle, eller trott att stockholm va så litet att man gick igenom det på 5 minuter för att det bara va en cirkel för att jag inte hittade mer än så. Ja, jag säger då det, det är ju tur att man inte får för sig att åka iväg så själv när man heter Sara Johansson och har lokalsinne som en guldfisk.
Åkte ganska sent på torsdag-kvällen så var inte framme förrens vid 20 över fyra på fredgas morgonen, sen har det mest bara varit mys där uppe. Gått omkring på stan och kollat och vatt vid skansen och grönan och kollat lite, sen gått tillbaka till staden och knäppte då lite kort iaf :)
I lördags blev det ckså ett försök till utgång, men det vatt väl inte så lyckat kanske, och så tog de 2 kalla timmar att komma "hem" igen, vilket bara var 1 mil utanför stan, men så fort det bara ska komma en snöflinga så ska ju tågen krångla.
OCH toaletterna var inte av dom fräcshaste direkt!
För övrigt tog resan 18 timmar från och till Stockholm, 9 timmar upp och 9 timmar hem = lång och lite långdryg resa.

Sara!Utgång.Äckliga toaletter.
Promenad.Promenad.Bilfärd hem.

RSS 2.0