Helg igen =)

Nu är det helg igen, vilket just nu betyder fest igen för oss studenter :) Nu är det fullt ös, men det är så det ska vara och man lever faktiskt bara en gång ;)

Jag kan erkänna att jag vatt lite dragen igår, men inte så dragen att jag inte kommer ihåg kvällen.. Haha, det var en rolig kväll iaf, men det var massa folk som bara försvann helt plötdligt :/ . Sen blev jag lurad utav sötaste, även fast jag visste att det var ljug så hade det varit väldigt trevligt om det hade vatt sanning =) <3
Riktigt roligt att Helen var med också, snart är du 18 babe, då blir det livat ;)

Ge mig dig NU =) <3

Skolan snart färdig =)

Nu har jag bara två uppgifter kvar denna terminen sen är jag färdig, det känns riktigt skönt :) . Även fast jag ska plugga upp lite i sommar och till hösten, men heldre det än att stressa eller inte få några betyg alls :)
Men det ska bli skönt att ändå få ta studenten nu, men jag förstår det verkligen inte, det är helt ofattbart men det ska bli riktigt roligt :)

Sweden Rock nästa vecka med, synd att man inte hade råd att åka dit. Men hade ändå varit kul att åka dit och kolla läget och hälsa på alla eftersom att väldigt många ska dit :) Men man får se hur det blir, först och främst så ska det finnas någon som är villig att köra i såfall :)

Min lilla Emma har varit hos mig nu från onsdag till söndag och det har varigt så roligt, har saknat henne så himla mycket för vi har ändå känt varandra i 17 år =) . Förhoppningsvis så kommer hon nu snart igen till studenten och detta, och det kommer bli så himla roligt =D . Love ya babe <3

Undra om man ska sova lite nu, är faktiskt lite trött efter allt festande och allt annat som har hänt i mitt liv nu..

Denna veckan har gått fort!

Denna veckan har gått väldigt fort, men ifs så brukar det väl göra det om man har mycket planerat =)

Hade föreläsning i onsdags och torsdags, så måndagen och tisdagen gick åt att fixa det. Det gick bra faktiskt, iaf torsdagens =)
det var lite rörande, men det var det värt för nu mår jag mycket bättre, och projektarbetet har hjälpt mig att blivka framåt väldigt mycket. Så jag är evigt tacksam till alla som har hjälpt mig med detta. Nu ska jag bara skriva ihop allting för att lämnas in till min handledare =)
Dock har jag massa annat i skolan kvar som ska vara färdigt nästa vecka i skolan :/ Det känns lite drygt, men det finns ju inte så mycket att göra åt det mer än att göra sitt bästa =)

I fredags, igår då så var det mösspåtagning, på med mössorna och fira att man ska ta studenten. Det var helt okej, men blev inte full alls, det var lite drygt faktiskt ^^ . Men det handlar ju inte alltid om det heller faktiskt, lite synd att man inte gick till fridace dock men man fick ju göra det bästa av situationen och vara glad över att studenten snart är här =D

Pluggapluggaplugga!

Det enda man har tid med är att plugga, men jag är så trött på allt pluggande efter att bara ha gjort det och tränat med ifs i några veckor nu.. Tiden går för fort ibland, man hinner inte med att tänka men hur ska man då hinna med att plugga? Man får helt enkelt göra sitt bästa och försöka hinna med så gott som möjligt, just nu känns det som att den största pressen ändå ligger på att göra färdigt projektarbetet med tanke på att jag ska ha föroläsning om det nästa vecka. Jag är nådigt nervös men förhoppningsvis så kommer det att gå bra, får skriva ihop resten av arbetet och öva in det lite i mig bara..

Om mina tankar åtmindstonde kunde fastna hos plugget och ingen annanstans som det lätt brukar göra så hade ifs det också underlättat lite..


Livet handlar om kärlek,
kärlek som den är,
inte kärleken som en lek,
men kärleken som finns här.


Varför ska allt alltid vara så svårt?

Jag förstår mig inte på denna världen, värför ska allt alltid vara så himla svårt?
När man har allting som man vill och dessutom har det jättebra, då suktar man helt plötsligt efter annat och är inte nöjd längre. Men det är väl helt enkelt för att man alltid vill ha mer och mer hela tiden, men i många eller i alla fall vissa stunder så kan det vara väldigt jobbigt för det är i dessa stunder som man måste välja sitt val. Detta valet är just nu för mig väldigt jobbigt, ibland önskar man faktiskt att man både kunde få äta upp kakan men ändå ha den kvar fastän man vet att det verkligen inte fungerar så.

Men jag förstår inte att jag inte kan sluta tänka på dig, du finns i min hjärna varje dag numera och det värsta av allting är att jag verkligen blir glad av att tänka på dig. Jag väntar hela tiden på att du ska höra av dig, att vi ska prata i telefon så att jag får höra din underbara fina röst, men varför tänker jag så när jag vet att jag inte får. Fasst det är klart, det kanske är då det blir ännu mer intressant, men jag kan dock inte heller neka till att det inte bara nu det är såhär, även fasst det blir mer och mer hela tiden, men jag har ju alltid tyckt att du har varit intressant sen första gången vi började prata. Men jag trodde aldrig då att vi skulle hålla kontakten så här länge, och att det ändå skulle vara så här bra kontakt emellan oss för vi kan ju ändå prata om typ allting. Ibland känns det verkligen som att du är världens bästa och att jag bara skulle vilja ta ett skutt från mitt liv och hoppa in i ditt, men det kan inte jag avgöra själv heller för givetvis så krävs det ett svar från dig också i så fall och så ska vi lära känna varandra på ett bättre plan än vad vi gör nu i så fall. Men att bara leka med tanken kan få mig att bli så glad, jag blir alltid glad av dig, när jag pratar med dig, tänker på dig, drömmer om dig, pratar om dig.. Ja, du kan verkligen konsten med att få mig le även om jag är på jättedåligt humör. Vad är det ett tecken på egentligen? Det är nog det jag vill ta reda på, men grejen är att ska jag forska i det helt och hållet så krävs det att jag tar ett nytt kliv mot det nya och lämnar det gamla trygga bakom mig och dessutom så måste jag få respons utav dig för att få veta om det är värt att göra det, eller om jag bara är en i mängden som du skulle kunna hitta var som?

Allt känns bara så insnöat just nu och mina tankar, känslor och sinnen vet inte vart dem ska ta vägen. En del av mig vill ha tryggheten kvar, medans en stor del av mig vill vidare och känna på doften från en person som jag länge doftat på.. Vilket val ska man välja i denna situationen, det är det som är frågan och den jobbigaste som jag har stått inför?

Välkommen till min nya blogg!

Här tänkte jag skriva om lite allt möjligt angående mina tankar och händelser i mitt liv, mycket för att få skriva av mig lite. Det kan vara otroligt skönt ibland. =)

RSS 2.0