The truth about love.

Helt galet vad en liten film kan få en att tänka, och få en att bli alldeles blödig. Tankarna bara surrar runt i huvudet på mig just nu. Men en sak som jag fick i mina tankar det är att jag är lyckligt lottad som har en karl som aldrig skulle göra mig något ont, inte med vilja iallafall och det känns så otroligt bra att det går inte att beskriva med ord. Jag ska minsann vara rädd om honom, och ge honom den kärleken han förtjänar att få, för han ger mig den finaste kärleken man kan önska sig och han finns där för mig. Han lyssnar, han delar och han älskar. Helt obeskrivligt hur bra man kan känna sig ibland, kanske låter lite som en saga, men det är en saga. Min saga.
Jag saknar min man så fruktansvärt mycket, jag hoppas bara på att det inte kommer vara lika jobbigt hela sommaren, eller att vi kanske kan försöka o träffas mer ofta, men jag vet ju att det inte kommer bli något av det, för efter varje gång vi träffas så blir lendet större för att få ses, och efter varje gång vi lämnar varandra så blir det bara svårare, för att band stärks och känslor byggs på. Sen finns det inte tid eller pengar till att ses när man vill, sanningen är tuff. Däremot vet jag att vi klarar detta, och det känns bra.


Och snart är det torsdag och då får jag träffa mitt hjärta igen, jag längtar <3

Kärlek.



Band mellan bästa vänner är inte lätt att bryta, faktiskt svårare än vad i själva verket vännerna förstår själv. För hur eller hur så hittas det alltid en väg tillbaka igen, omedvetet som medvetet.

Sicken kväll igår.

Jag tror verkligen att jag har världens bästa pojkvän faktiskt, för han står ut med mig och tycker om mig fastän jag ringer och väcker honom 3 gånger mellan 3-4 mitt i natten och han svarar och står ut med mig. Ja herre min himmel vilken underbar kväll det var igår och ypperligt trevliga var jag och Sofie med.
Dock hade Sofie glömt sitt legg hemma, men som tur väl är så tror ju folk att vi är tvillingar, tillochmed vakten så därav kom hon in. Vilken kväll .
Finns en filmsnutt på oss också när vi kom hem, och taxi åkte vi, och pratade med varenda människa vi såg. Ja, det va en riktigt lyckad kväll faktiskt om jag får säga det själv. Sen när vi tänke efter lite idag jag och Sofie så kom vi på det att vi borde ha en kameraman efter oss när vi festar som kan filma oss för det hade vatt riktigt roligt o se, och typ åka land o rike runt o ta våra pubbrundor. Det hade vatt grejer det, jag tror minsann att jag ska köpa mig en vidoekamera faktiskt.

Förra veckan han jag även med att vara i Stocholm i 4 dagar med mitt hjärta, och det va alldeles tokigt mysigt om jag får säga de själv. Hans kusin tog studenten så det var därför vi åkte upp, speciellt sätt att ta studenten på där uppe tyckte jag minsann. På utropet så kom dom på lastbilsflak, och hoppade/åkte sen ner från en hopptornsrutchkana, och inte heller ropade dom ut namn eller klassvis eller så. Och öl hade dom köpt på Lid´l för att hälla ut det på varandra, inte dricka. Nejnej, ja minsann en speciell student detdär.
Men det va trevligt i Stockholm, så det gör jag gärna om.

Snart är det midsommar, och det gillas starkt för då ska jag vara med plutten min :)

Önskelista.

Jag vet att det är 3 månader kvar tills jag fyller år, men jag tänker faktiskt skriva en önskelista iallafall. Sådeså. Sen under tiden kommer den säkert också bli uttökad. :D

* Biljetter till Grease i Karlskrona.
* Digitalkamera (fråga om vilken).
* Filmkamera.
* Pengar.
* Smycken ( öronhängen, navelsmycke, ringar. )


Helgens bravader i sin form.

Ja minsann denna helgen var inget annat än upplevserik på alla möjliga håll och kanter. Men jag börjar iallafall känna mig mer och mer som hemma i Kalmar och det känns bra.

Fredagen blev det jobb för min del likaså lördag morgon så för Maj månad jobbade jag iallafall ihop 70 timmar :)
Men så efter jobbandet i lördags så var det inflytningsfest som bjöds på en hel samling av olika folk men som alla va lika trevliga och sociala, det gillas starkt. Det blev även grillning och för vissas del fotboll, ja minsann roligare syn får man leta efter. Runaway bride på Maria med sin sammansattning med skor och klädsel vid fotbollen, men det gick. Blev även en hel hög med sällskapsspel och även twister framplockat. Suveränt. Jag blev dock lite trött och däckade till i en timme, sen när jag vaknade hade folk gått och de som va kvar skulle gå då, vilket Sara Johansson inte uppskattade, men vad gör det när man kan fortsätta ändå. Ja, Pontus däckade som en stock efter han hade bäddat upp sig på twister-spelet med madrass och grejer.
Men, folk har varit duktiga på att spilla iallfall, den äran tar jag inte ifrån någon för herre min gud så klibbigt det va på golvet, men det va de minsann värt för det var en kul kväll.

Om jag inte vet vem jag är,
hur vet jag då vem du är?
Om jag inte vet vart du står,
hur ska jag då kunna veta vart jag står?
Fast om det vore enkelt,
då hade det inte varit ärligt.

Jag önskar ibland att det fanns en planet där även jag fick plats för att bara vara,
bara vara som den jag är,
bara vara utan knepiga frågor,
utan att behöva förändra på sig,
bara kunna vara.

RSS 2.0