Livet!

Livet är allt bra konstigt faktiskt. Eller iallafall människan, livet är ju egentligen inte svårare än att, födas, vara barn, växa upp till tonåring och vidare till vuxen och då ska barn så fler komplicerade typer kommer till världen, åldras, vara gammal och sedan dö.
Men människan gör allt så mycket krångligare genom att ha den hjärnan som man har där man rymmer alla konstiga möjliga tankar, och bevarar minnen som finns av alla olika slag, och den hjärnan kopplas även ihop med hjärtat som man äger och ligger inne med massa känslor och när man då sammankopplar dessa två så blir det en enda stor röra. En röra av de mest konstigaste impulserna, idéerna, tankarna och känslorna. Hur man handlar i livet handlar ju om hur man tänker och hur man känner, och att man ska ha minnen som gör att man ibland kan sakna, ibland kan man äen få en känsla av att man saknar någonting som kanske aldrig ens fanns, utan det var bara på väg att bli.

Och dessa saker kan ju handla om precis vad som helst, förhållande, vänksap, djur, blommor, familj, ja precis om vad som helst. Och ett enda litet sandkorn kan förändra ens liv helt och hållet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0