Fredag och filosofisk!

Vissa val i livet är faktiskt svårare än vad man själv tror först att dom ska vara. Så nu bara för att jag kanske inte varit så försiktig eller tänkt så mycket som jag kanske borde, eller som man känner att man borde när man tänler tillbaka, men iallafall så nu sitter jag här och vet varken ut eller in. Samtidigt som jag vet vad jag ska göra, så vet jag ändå inte vad jag ska göra.. Det är så jobbigt liksom, känns lite som livets val, livets kris, livets vändning, och det är det nog också egentligen eller det kan iallall bli det, men det är klart allt blir vad man gör det till. Men är jag redo, redo för något av allternativen, skulle jag klara av att ta ett stort kliv ut i vida världen, och på kanske egna ben. Det är väl egentligen inte så jag vill ha det, men vad ska man göra åt saken egentligen?
Ungefär som livets fråga faktiskt, bara det att här står jag utan något vidare svar och bara känner mig liten i mina stora strumpor, känner då att jag måste köpa ett par lagom nästa gång så att jag känner mig mer stabil. Men när kommer jag köpa dessa strumporna?

Idag är det fredag och kvällen kommer bli lugn, och utan min bästaste Karlsson, men man kan väl inte vara varje dag kanske?
Jag har tillochmed varit så lat idag så att jag inte ens klätt på mig än, men får väl göra det nu :)

Jag själv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0