Drömmar är lustiga.

Då var det fredag igen och veckan har bara stormat förbi, just nu är klcokan 22min över 7 på morgonen och jag kan inte somna om efter Sofie har gått till jobbet. Lite jobbigt då jag ändå fortfarande är lite trött. Men har iallafall börjat vända tillbaka lite på dygnet igen, vilket är väldigt bra :)
Jag har börjat inse hur lat, feg och trög jag har blivit så jag måste verkligen upp på hästen igen, annars kommer detta sluta illa och så vill vi verkligen inte ha det faktiskt.

Annars är jag väldigt förvirrad över allt som tillhör mig och mitt liv just nu, drömmer konstiga drömmar varje natt. Och det inkluderar även att jag mer eller mindre drömmer mardröm varje natt också. Alltså är det inte heller så konstigt att jag inte är så utvilad, för även om jag inte gör så mycket på dagarna så går jag ju och bekymmrar mig över hur allt kommer gå egentligen, och över att jag inte har något jobb osv. Och detta för att jag har för lite att göra säkerligen så går jag och bekymmrar mig alldeles i onödan över en massa löjliga saker, och så har jag så mycket energi som behöver komma ut. Sen när det är dags att sova så har jag fullt upp att drömma en massa märkliga drömmar.

Lyssna på den drömmen jag drömde inatt tex;
"Jag och min familj, samt våra vänner skulle åka Finlandsfärgan en fredagkväll. Men väl när vi hade kommit på båten så försvann alla ifrån mig och jag hade ingen aning om vart jag skulle ta vägen, så där stog jag ensam med en massa packning, en telefon som snart skulle dö, knappt några pengar, och mina vänner hade missat komma med båten. Vart skulle jag ta vägen och vart var min hytt, jo då gick jag till infohörnan och pratade med en karl som gav mig min hyttnyckel och en beskrivning på hur jag skulle hitta dit. Jag började följa beskrivningen, men istället för att hitta till min hytt hittade jag på en av våningarna ett vattenparadis inomhus, en annan karuseller, en våning med bara diskobarer, en mindre bar samt en större, där jag faktiskt på den mindre baren när jag hade beställt en öl för att lugna ner mig lite hittade Lina från min gamla klass, så vi pratade lite. Sedan traskade jag iväg med en öl i handen och massa packning kring hela mig, klockan tickade mer och mer och jag kände min oro stiga över mig över att inte hitta till min hytt så att jag skulle kunna fixa mig, koppla av och ha roligt under kvällen. Jag hittade då till några andras hytt och när man tittade ut genom fönstret där så såg man även att det var stort rymme för att kunna vara utomhus med och fint med massa åar, poler och växter, det var som en stor fin trädgård. Men upptäckte snart att detta då inte var min hytt som jag stod i när jag tittade ut genom fönstret så återigen var det bara att traska vidare. Då kommer jag till en våning som innehavar 2 biosalonger, en spelhörna och massa annat lekskoj och en infohörna, så jag rusade så klart till infohörnan för mitt i all min vandring har min mobil dött och min hyttnyckel råkat gå sönder eftersom den tydligen var mer ömtålig än vad jag trodde. Så jag var ju nu tvungen att fråga om en ny hyttnyckel samt en bättre beskrivining till hytten, och även då förklara hur dåligt lokalsinne jag faktiskt har. När jag kommer fram och börjar prata så får jag till slut en ny hyttnyckel och så säger karln
- Men det var ju du som var här innan, har du inte kommit längre?
- Nej, för jag hittar ju inte, förklara bättre.
Så då fick jag en bättre förklarning och traskade vidare efter denna, hittade till hytten med en gång, satte telefonen på laddning och bytte om lite snabbt. Hade inga andra skor än mina gympaskor på mig för jag hade hört att båten skulle ha några "båtskor" som man skulle få. Men då var dom tydligen slut, så jag gick i bara strumporna. Jag gick ut för att leta efter dom jag åkte med, men lyckades inte så bra i stället hittade jag ett annat härligt gäng som bjöd på dricka och var allmänt trevliga. Men klockan var dock rätt mycket när jag hittade dom så min kväll blev inte så lång. Följde sedan med dessa till deras hytt och sov, på morgonen kände jag att jag låg på massa pengar så dom stoppar jag i trosorna och klär sedan på mig för att gå till min hytt, men då har jeansen helt plötsligt blivit försmå, men får på mig dom till slut.
Sen ska jag duscha, då var det problem med att låna handdukkar och alla bråkar i mun på varandra vid duschrummen så jag skiter i det och går därifrån.
I min hytt upptäcker jag att folk har försökt höra av sig, däribland Lina min syster som undrar vart jag håller hus, så då får vi tag på varandra och hon berättar att vi ska sova på båten även denna natten för att vi ska inte hem förrens på söndagen. Jag blir såklart glad för då får jag iallafall en dag att njuta utav resan. Lånar skor av henne denna kvällen och har jättetrevligt.
Måste även observera att det mellan alla dessa våningarna fanns hiss, vanliga trappor och rulltrappor. Sån lyxig båt så det är helt otroligt."

Jag förstår verkligen inte hur jag kan drömma sånt här? :O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0