Jag kan verkligen inte bestämma mig!

Jag har världens svåraste för att bestämma mig för något, eller känna efter. Jag är nog faktiskt till och med världens bästa velare. Ibland kanske det kan vara bra, men oftast är det nog negativt tror jag, för man kommer ju inte direkt någonstans på det.
Men till slut hoppas jag att jag kommer fram till ett svar, speciellt efter dessa grymma böcker jag har beställt, som dock aldrig vill dyka upp :(
Men jag håller tummarna för att dom kommer denna veckan iallfall (Y)



Trött på att drömma!

Nu är jag baskemej trött på att drömma, trött på att sova om jag bara ska drömma massa konstiga knäppa ologiska saker hela tiden. Det värsta är dom drömmarna som känns så himla verkliga, så att man varken vet ut eller in när man vaknar. Vad har jag gjort för att förtjäna att drömma såhär!?
Kan dom inte bara försvinna innan jag blir knäpp på riktigt, det är ologiska drömmar som bara är okloka. Man kan ju tänka att, ja men det är ju bara en dröm, ja men när det har blivit till kanske 700 drömmar då? Utdelat på ungefär ett år, mardrömmar, okloka drömmar och alldeles knäppa drömmar. Drömmar som man verkligen inte vill drömma hur mycket som helst av, vad gör man då?

Jag har tillochmed köpt mig en drömbok nu för att jag är så trött på detta så vi får väl se vad den säger om det här, beställde den på på cdon.com så borde väl få den nästa vecka någon dag. För jag vill ha ett slut på det här, jag vill inte leva med det resten av mitt liv, eller kanske fungerar det med att köpa en drömfångare?

Jag blir knäpp!


RSS 2.0