Städdags :)

Just nu saknar jag mina Kalmar-folk lite faktiskt, speciellt nu när sommaren är här och man tänker tillbaka på att man faktiskt jobbade på ett underbart ställe med undebara människor för ett år sedan. Visst jag omringas av fina människor här hemma också och jag är evigt tacksam för mina vänner och att dom finns. Men i Kalmar hade jag allt som man vill ha, vilket inkluderar ett boende, ett jobb och en inkomst. Som leder till att man mår bra och känner sig bra, speciellt över att man åstakommit något med sitt liv.
Just nu så känner jag lite tvärtemot, det känns som jag inte kommit någon vart alls, bor hemma igen hos mor och far, har inget jobb och det går inte hättebra i skolan. Springer ut dörrarna på vårdcentralen och ropar efter hjäp, men det verkar dröja. Jag undrar snart om dom börjar tröttna på att jag är där och springer hela tiden. Jag har tillochmed skaffat mig ett klippkort nu för att jag är där så ofta. Men vi får väl hoppas att det lönar sig i slutändan. Men vägen dit är inte lätt, snarae jobbig och tung. Men så är det väl med de mesta, faktiskt!

I morse åkte mor och far syster och hennes fina familj i Mora, dom ska vara där tills på söndag. Och jag tror bannemej att jag ska ta o städa nu så att det blir lite ordning o reda här hemma :)


RSS 2.0